Startsida / Inlägg

Taylor Swift x Madonna – ändå helt ok popduo

av Per Magnusson

Taylor Swift gästade Madonna i går för ett uppträdande på iHEartRadio Music Awards i Los Angeles. Tillsammans gjorde de ”Ghosttown”, en av de bästa låtarna från Madges nya album ”Rebel Heart”, som jag skrev om här.

(Även om jag hellre hade sett ”Joan of Arc” som den nya singeln, tänk vilken fin duett det kunde blivit.) Nu nöjde sig Taylor Swift med att spela akustisk gitarr. Men som hon gör det. Genom de rock-poser med vilka hon äger scenen i slutet av framträdandet reclaimar hon en pensionerad Keith Richards-tradition och gör den till sin alldeles egen. Och om du frågar mig är det just Taylor som har potential att axla arvet efter Madonna och fortfarande vara en lysande popstjärna om 30 år.
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB