Startsida / Inlägg

Eddie Vedder gästar The Sonics!

av Joacim Forsén

Nämen, är det inte …
Jo men visst. På Record Store Day kan det mesta hända.

Att vandra runt i Stockholm, och så klart i en hel del andra städer, och se skivpåsar överallt, få forcera sig in i butikerna och dessutom kunna se exklusiva liveframträdanden hela dagen. Ja, det värmer förmodligen både nostalgiker och gemene musiklover. I år verkade dessutom intresset vara rekordstort, säkert med den accelererande vinylvågen som bränsle.
Och just butikernas små livegig på Record Store Day har blivit mer och mer raffinerade sedan RSD:s start 2007. Kolla till exempel in det här klippet från Seattlebutiken Easy Street Records, där garage-legendarerna The Sonics lovat ”very special guests” – och plötsligt hade Eddie Vedder som bejublad gäst i klassikern ”Leaving here”.
Där hade jag … kunnat tänka mig att vara.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB