Startsida / Inlägg

Lillördag: Tävla om Urban Cone-LP och biljett till Yard!

av Rebecka Ljung
Urban Cone-skivan, med sådana där eftertraktade namnteckningar på.

Efter nyss avslutad Europaturné med duettkompisen Tove Lo (”Come back to me”) och med stundande Skandinavien-, USA-, och Australienturné har svenska Urban Cone en del att stå i.

Men de tar sig minsann tid att plåta och skicka en misstänkt nakenbild av sig själva, tryckt på bandets nya skiva ”Polaroid memories”. Plattan släpps nästa vecka, och då kan två lyckliga läsare få hem var sitt signerat vinyl-ex.

Det du ska göra för att ha chans att vinna elva popdängor med samplade katter och delfiner är att (1) besöka Aftonbladet Musik på Facebook. Där vill vi att du (2) lajkar sidan och (3) berättar i kommentarsfältet vad du kommer göra till tonerna av vinylskivan, om den blir din.

Fred P är ett av namnen på festivalen Yard #1.
Fred P är ett av namnen på festivalen Yard #1.

Och OBS – det roliga slutar inte där! Vi passar även på att lotta ut två biljetter till klubbfestivalen Yard #1 som hålls i Stockholm nu på lördag 25/4. Affischen utlovar bland annat sandstrand, vibb, oljefat och ribbstolar …

Om du är 20 år fyllda och vill dansa till akter som Shonky, Mirja Larson, D’Julz och New York-influgna Levon Vincent och Fred P ska du också besöka Aftonbladet Musik på Facebook. Lajka sidan och berätta vilket som är ditt bästa dansmove, så kan du bli utropad till vinnare på fredag. Lycka till!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB