Startsida / Inlägg

Håll i hatten – här är en ny knogmacka från Terror

av Mattias Kling
Vem som la av den? Det vete voglarna…
Vem som la av den? Det vete voglarna…

Veckans största händelse i lägret är inte att frontmannen Scott Vogel fick ett linne med sitt gamla band Buried Alive uppkastat på scen, även om man kunde tro det från hans översvallande Instagrampost i ärendet, utan att hans nu aktuella trupp har beslutat sig för att bjussa på lite ny musik.

”The solution”, som stycket heter, är hämtad från Terrors kommande sjättegiv – i butik den 7 augusti – och är dessutom en av de hårdare lavetterna den har släppt på länge. Vilket också tycks gälla fullängdaren i stort, kallad ”The 25th hour”, om vi får tro frontmannens sammanfattning.

Som lyder exakt så här:

tumblr_niacgyoKSa1r5pafjo1_500

Och av soundet av ”The solution” att döma ligger det något i vad Vogel skriver. Det här är hård jävla hardcore. Förbannad, vred – och fruktansvärt moshalicious. Jag ser fram emot mer av den varan när den 25:e timmen infaller om ett par månader.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB