Startsida / Inlägg

Teddybears vårdar rocken

av Markus Larsson

Rock-OnRateTeddybears
Rock on
Universal

ROCK Rock!
Eller som det heter i en bättre och mer korrekt böjning: rocken. Rocken är allt. Det bästa med ”Rock on” är att medlemmarna i Teddybears verkar så barnsligt förtjusta i rocken. Musiken, fenomenet –  the big fuffens of it all. Titelspåret är en fluffig mjukrockballad om att, som det heter i svensk översättning, ”rocka på”. Avslutade electrofunkiga ”Rock and roll” består i princip av tre ord: ”rock and roll”. Rock and roll är en attityd och inte ett specifikt sound. Och Teddybears placerar hela tiden sin rock i ett sammanhang som nödvändigtvis inte har något med gitarrer att göra. Den ambitionen har länge varit själva definitionen av bra rock. Teddybears har varit mer slagkraftiga förr, men de är fortfarande en mycket älskvärd mix av tysk synth, rub-a-dub från Jamaica och Mupparna.
BÄSTA SPÅR: ”Best you ever had”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB