Startsida / Inlägg

Videopremiär: The Temperance Movement – ”White bear”

av Rebecka Ljung
The Temperance Movement. Foto: Pressbild.
The Temperance Movement. Foto: Pressbild.

Måndag är lika med nystart. Premiär kan en också kalla det. Bluesiga hårdrockarna The Temperance Movement från Skottland har skådats live i Sverige ett antal gånger och spelat förband till The Rolling Stones – handplockade av Mick Jagger.

Kvartetten är bokad till årets Sweden Rock, med ett några månader färskt album i bakfickan. Men först släpper de här 100 000 stillbilder, som tillsammans utgör musikvideon till albumets titelspår ”White bear”.

Bakom videon står Sundance-prisade fotografen och filmmakaren Steven Sebring, som har jobbat med namn som Patti Smith, Joey Ramone och Neil Young. Han använder en fototeknik han kallar för ”The revolution system”, som ger 3D-känsla. Sverigepremiär var det här!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB