Startsida / Inlägg

Olly Murs bjuder på tom underhållning

av Per Magnusson

olly-murs-24-hrsRateOlly Murs
24 Hrs
RCA/Sony

POP Olly Murs från Essex kom tvåa i brittiska upplagan av X-Factor 2009. Sedan dess har han gett ut nya välsäljande album lagom till julhandeln varje år, prenumererat på platsen som förband till Robbie Williams och fått låtskrivarhjälp av självaste Paul Weller. 32-åringens femte album ”24 Hrs” backas av en kommande turné som tar Murs till fler Premier League-arenor än Zlatan. Men att artister säljer ut idrottsplatser i England är aldrig en garant för kvalitet (hej Sterephonics och Razorlight). De funkiga underhållningsrefrängerna på ”24 Hrs” ekar tomt och saknar personlig avsändare. Frågan är varför vi behöver en ny Robbie Williams, när inte ens originalet håller måttet längre. Vad ska vi med Olly Murs till när vi har moderna tonårsidoler som Justin Bieber och Ed Sheeran? Frågor, frågor.
BÄSTA SPÅR: ”Years & years”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!


 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB