Startsida / Inlägg

The Sounds är tillbaka – hör ”Thrill”

av Rebecka Ljung
Maja Ivarsson, The Sounds. Foto: Pressbild
Maja Ivarsson, The Sounds. Foto: Pressbild

Om en timme går solen ner i höjd med Stockholm. I Kiruna har den redan gett upp för i dag. Smådeppigt, jag vet. Så här får ni energi i form av en dagsfärsk nostalgiinjektion och rockspark från det svenska bandet du inte kunde motstå när de slog igenom 2002, med indiesmockor som ”Living in America” och ”Hit me!” och ”Seven days a week”.
Det handlar alltså om The Sounds, som just släppte det nya spåret ”Thrill”, inför sin 20 gig långa Nordamerikaturné som river igång i morgon. Denver, Chicago, Salt Lake City och Brooklyn, New York, har fått besök de senaste dagarna.
Frontperson för gruppen som har spelat med The Strokes och No Doubt är fortfarande Maja Ivarsson, som blev extra folkkär – och kanske även lite Darin-kär? – i ”Så mycket bättre” för fyra år sedan. Senaste fullängdaren från The Sounds är ”Weekend”, släppt 2013.
Undertecknad återkommer om bandets planer för Sverige. Nu lyssnar vi!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB