Startsida / Inlägg

Det är ett party next door!

av Per Magnusson
partynextdoor-extralarge_1423520625567
Om du läser det här är det inte för sent.

Att kunna vår-promenera över bron till Hornstull och se några av de mest intressanta nya r’n’b-artisterna på en klubbscen har blivit en otippad möjlig lyx, åtminstone om man bor här i Liljeholmen. Förra helgen spelade stjärnan Tinashe på Debaser Strand och i kväll har turen kommit till PARTYNEXTDOOR. Den 21-årige artisten och producenten Jahron Anthony Brathwaite från Ontario, Kanada är sajnad till Drakes bolag OVO Sound. Jag började hojta om honom när han släppte sin första mixtape 2013, och kanske i synnerhet den här då:

I fjol släppte han albumet ”PARTYNEXTDOOR TWO”. Han gästar även den bästa låten på Drakes nya album ”If you’re reading this it’s too late”. PARTYNEXTDOOR låter inte helt olik Drizzy, fast mer som hans robot-lillebror. Så ta på dig dina finaste uggle-hoodie så ses vi på Strand i kväll!

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB