Startsida / Inlägg

Hej på ett tag Girls! Men hallå Family of the Year!

av Kristin Lundell
family of the year

I morse lades säsongsfinalen av ”Girls” upp på HBO Nordic. Hannah åh Hannah! Hur ska jag klara dessa nio evighetslånga månader till vi möts igen? Vilken tråkig måndag det hade kunnat bli. Men Lena Dunham ville inte låta oss gå rödgråtna in i resten av 2015 och därför såg hon till att sista låten ut i denna ack så urbra säsong 4 var en sprillans ny låt från Family of The Year. Och vilken låt! Allt blev kul igen.

Los Angeles-kvartetten är inte de enda som premiärspelat musik i världens älskligaste tv-serie. För två veckor sedan såg St Vincent till att Girls fick premiära hennes låt ”Teenage Talk” och Grimes bjöd på sin ”Entropy” (som dessutom är ett samarbete med Dunhams pojkvän Jack Antonoff som spelar i bandet Bleachers). Girls har ju i tidigare säsonger fått tjuvspela nytt från bland andra Beck och Jenny Lewis.

Men nu åter till ”Carry me” – Family of the Years låt som ännu inte finns på Spotify (det gör bandets tidigare skivor) men däremot som holländsk livespelning. Vilken skönhet! Som att få sina öron smekta av hundratals mjuka skäggstubbar samtidigt.

Och ännu bättre: En hel skiva kommer senare i år.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB