Startsida / Inlägg

Stenmarck tar i mer

av Joacim Forsén

Härifrån ser jag allt!Rate
Martin Stenmarck
Härifrån ser jag allt!
Polydor/Universal

ARENAPOP Det finns en väl upptrampad väg i Musiksverige som alltid tycks ha en enorm plats i våra hjärtan. Slät och rockflörtad radiopop skriven på svenska, med fördel framförd av män. Just där har Martin Stenmarck trampat på, stabilt och i stunder ganska framgångsrikt. Inte minst med den snart tio år gamla plattan ”9 sanningar och en lögn”.
Nu vill Martin uppenbarligen vidare. Visserligen inte med några sjumilakliv, men nionde albumet visar ändå upp en uppdatering av 42-åringens arenakantade pop. Här tar han i mer. Ofta med större ljud, mer Coldplay-dramatik och allmänt spetsigare produktion. Till och med Depeche Mode-influenserna ryms. P4:s musikläggare lär älska de vardagsbanala berättelserna och mycket fungerar. Tyvärr lämnar väldigt lite några intryck som stannar längre än nattradiosändningen.
BÄSTA SPÅR: ”Smuts”.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB