Startsida / Inlägg

Producenten gör Boy & Bear en björntjänst

av Kristin Lundell
limit_of_love-34880909-frntl Rate

Boy & Bear

Limit of love

Nettwerk/Playground

POP Nej men. Så här skulle det ju inte låta. När saknaden efter den uttorkade skäggrockvågen blivit allt för stor skulle en ny skiva med australiska Boy & Bear ju vara ett mjukt plåster att sätta över öronen. Det bästa med ”Limit of love” är istället att den får en att rota fram bandets två tidigare album ”Harlequin dream” och ”Moonfire”. De tål att lyssnas mer på. ”Limit of love” låter däremot i sina tristaste stunder – som i det fjärde spåret ”Hollow ground” – som att någon låst in de fem Sydney-männen tillsammans med The Shins gamla spöke. Det trampas runt, klinkas på piano- och keyboardtangenter och påminner om något som skulle kunna vara soundtracket till ”Garden State 3”. Producenten Ethan Johns, som tidigare producerat Ryan Adams och Kaiser Chiefs, borde jagas till skogs för denna björntjänst.
BÄSTA SPÅR: ”Ghost 11”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB