Startsida / Inlägg

Hurricane #1 ger tröst och hopp

av Kristin Lundell
hurricane Rate

Hurricane #1

Find what you love and let it kill you

Tapete/Border

POP Det kan inte ha varit jättemånga som tänkt jättemycket på Hurricane #1 under de senaste femton åren. Inte så konstigt kanske med tanke på att gruppen hade en tre år kort karriär när britpopen stod på sin peak. Bandets två fjädrar i hatten var att man bildats av forne Ride-medlemmen Andy Bell – som sedan lämnade bandet och blev basist i Oasis – och ett skivkontrakt med Creation. När Hurricane #1 nu gör oväntad comeback är det efter att sångaren Alex Lowe genomgått en svår cancerbehandling. ”Find what you love and let it kill you” är en skiva som hela tiden väljer livet – ett luftigt popalbum som blinkar mer åt Teenage Fanclub än bandets egen historia. Den välter inga världar men ger både en dos tröst och hopp.
 BÄSTA SPÅR: ”Coyote ahoy”

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB