Startsida / Inlägg

Little Mix sjunger direkt till tonåringarnas plånböcker

av Kristin Lundell
little mix Rate

Little Mix

Get weird

Syco/Sony

POP Little Mix träffades i den brittiska talangsåpan X-Factor och plockades snart upp av mogulen Simon Cowell. Fyra år efter att Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock och Jade Thirlwall tussats ihop till en kvartett har de byggt ett eget produktimperium med allt från klädsamarbeten och hörlurar till nagellack och parfym. Det finns en hel industri bakom Little Mix som talar direkt till veckopengen som bränner i plånboken. Men det är ju också en del av poängen med tonårsidoler. Det ska vara hela livet under en kort period. Gruppens tredje album är dock en lam historia. Här finns inga experiment eller försök till att skapa något mer än vad som låter som ett utsuddat The Pussycat Dolls. Varför Little Mix inte bara går bananas och vrider upp mixen till tio är jättekonstigt.
BÄSTA SPÅR: ”Lightning”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB