Startsida / Inlägg

Weeping Willows har aldrig låtit så finkalibrerat

av Joacim Forsén

Weeping Willows, Tomorrow became todayRateWeeping Willows
Tomorrow became today
Razzia/Sony

POP Sedan förra albumet, det två år gamla ”The time has come”, har famnvarma Weeping Willows andats nytändning och en klädsam trygghet som bara kan komma med rutin och levt liv. Uppföljaren glittrar av exakt samma gnista och finess, det märks i varje ton att medlemmarna har två decennier tillsammans.
På ”Tomorrow became today” är det framför allt helheten som verkligen imponerar. Den Hansastudion-mixade produktionen, det ljuvliga hantverket och Magnus Carlsons oefterhärmliga röst – aldrig har bandet låtit så finkalibrerat som här. Goran Kajfeš och Per ”Rusträsk” Johanssons blås glänser och de Pål Svenre-arrangerade stråkarna är direkt lysande. Det gör det också lätt att leva med att få av de jämnstarka låtarna når fram till den där riktiga Weeping Willows-euforin.
BÄSTA SPÅR: ”Tomorrow became today”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB