Startsida / Inlägg

Angel Haze är säkerhetsvakternas mardröm

av Per Magnusson
Rockstjärna. Foto: Fredrik Nystedt/Rockfoto.

RateAngel Haze
Luna, Bråvalla.
Bäst: ”Babe ruthless”, ”Werkin girls” och ”New York” framförda mitt i publiken.
Sämst: Att vi är så få.

NORRKÖPING. Angel Haze turné-dj gör ett bra jobb och värmer upp med ”The life of Pablo” och ”Views”. Efter en kvart dyker den 23-åriga kulspruterapparen från Detroit själv upp i keps, Rolling Stones-t-shirt, trasiga jeans och kängor. Med lätt hukad hållning, en näve i luften och massor av ”Make some fucking noise” läxar hon upp publiken. På en gigantisk scen med alldeles för mycket bar asfalt framför verkar Haze få en svettig dag på jobbet.
Men likt Wimbledon-aktuella Serena Williams har hon en minutiös matchplan. I ”Babe ruthless” gör hon sin första attack och promenerar lugnt ner från scenen och rappar mitt i publiken, som följer henne med sina telefoner som ett stort, studsande paparazzi-uppbåd. Angel Haze må ge säkerhetsvakter stressutslag, men hon är publikens favorit. Hon förvandlar en stor betongplan utanför Norrköping till en lyxig hemmafest. Det finns bara en Angel.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB