Startsida / Inlägg

Emeli Sandé sjunger från varenda hörn

av Kristin Lundell
Emeli Sandé Rate

Emeli Sandé

Long live the angels

Virgin/EMI

 

POP Länge måste änglarna leva om de ska hinna lyssna klart på deluxe-versionen av Emeli Sandés nya skiva. Hela arton spår avverkar den 29-åriga sångerskan på uppföljaren till debutalbumet ”Our version of events” som släpptes 2012. Under den tiden ska dubbla uppsättningar känslor vridas ut ur hjärtat. Det skotska stjärnskottet sjunger från vartenda hörn av sitt innersta. Hon känner mycket och hela tiden. Också stråkarna drabbas av de största emotionerna – precis som vartenda arrangemang som dyker upp. Visst är Emeli Sandé också som bäst när hon får släppa loss hela sitt artilleri i enorma känsloexplosioner. Synd bara att ”Long live the angels” har alldeles för få låtar som verkligen sprakar. Allt är hela tiden stort men samtidigt ganska opersonligt och rätt så trist.

BÄSTA SPÅR: ”Hurts” och ”Garden”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!


 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB