Startsida / Inlägg

Premiär med Natali Felicia: ”Måste vara starka tillsammans”

av Rebecka Ljung
Natali Felicia. Skärmdump från videon till ”War”.
Natali Felicia. Skärmdump från videon till ”War”.

– När jag vaknade upp i morse ville jag egentligen ställa in dagens release av videon till ”War”. Jag kunde inte tro att det var sant – en mardröm som blivit verklighet. Jag tror att vi alla är i chock idag. Men sedan kände jag att låten är nu faktiskt mer relevant än någonsin kring vad som händer i världen just nu, läskigt nog, säger Natali Felicia.
Det var alltså inte bara undertecknad som ville stanna kvar under täcket när valresultatet i USA stod klart. Den svenska, unga artisten Natali Felicia har redan tidigare uttryckt rädsla för att Donald Trump ska bli president, på sin instagram.
Natalie Bergqvist, som hon heter, känns igen för poplåtar som ”Used to be” och en rätt rejäl musikblogghajp. Och ja, ryktet stämmer. Skådespelaren Kjell Bergqvist och modellen och programledaren Yvonne Ryding är hennes föräldrar.
Här kommer trots allt premiären av nya videon, där artisten är stylad som om hon gått igenom ett smärre helvete. ”War” handlar om att känna sig instängd och utnyttjad av någon, tills en känner att en förlorat sitt människovärde.
Låten berättar också om hur en förbereder sig för striden som krävs för att ta tillbaka sig själv och sitt.
– Nu måste vi göra oss redo för kampen att ta tillbaka hoppet för mänskligheten igen! Hur kliché det än låter tror jag att vi alla behöver dessa ord idag: Vi måste vara starka tillsammans nu, säger Natali Felicia.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ronja De Boer
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB