Startsida / Inlägg

Måns missar målet

av Markus Larsson

Måns Zelmerlöw – ChameleonRateMåns Zelmerlöw
Chameleon
Warner

POP Det här är bästa albumet med Måns Zelmerlöw hittills. Problemet är att det inte säger så mycket. I en intervju med Sydsvenskan menar Zelmerlöw att han slåss mot förutfattade meningar. Visst har han kanske svårare än andra att bli accepterad som seriös musiker och artist. Efter tondöva tv-program som ”Chevaleresk” är det kanske inte så konstigt. Men det känns hela tiden som om Måns hellre försöker klura ut vilket sound som ska fungera kommersiellt än vad han själv vill säga. Det finns ett djärvare anslag på ”Chameleon”, som i den Justin Timberlake-inspirerade ”Round round”, men det handlar om enstaka undantag. Resten av tiden sitter man och undrar vad en internationell publik ska med detta till när det redan finns en Justin Bieber. Eller en Ed Sheeran. Eller en Robbie Williams.
BÄSTA SPÅR: ”Fire in the rain”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB