Startsida / Inlägg

Thomas Stenström slänger upp fötterna på bordet

av Kristin Lundell
Thomas Stenström Rate

Thomas Stenström

Rör inte min kompis

Roxy/Playground

 

POP Det är ingen musik som står blygt i farstun och väntar på att bli inbjuden. Thomas Stenströms låtar rusar snarare rätt in. Fötterna på bordet direkt. Det är också låtarnas styrka: Att de inte spiller någon tid. Thomas Stenström – mest känd för låten ”Slå mig hårt i ansiktet” – sparkar igång sitt tredje album med en slinga som hade älskat att få åka på turné med Bob Hunds 90-tal. Han kurtiserar P4-publiken med ”Allt jag har” och sparkar igång sina mesta Håkan Hellström-vibbar i ”Kanske just idag”. Den 28-årige Uddevallasonen har tagit hjälp av producenten, tillika Peter, Bjorn and John-medlemmen, Björn Yttling och kallat in Silvana Imam för att dra en lans i ”Det här är inte mitt land”. Det är hela tiden hittigt och svängigt. Elva låtar som aldrig ställer sig längst bak i kön.
BÄSTA SPÅR: ”Kanske just idag”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB