Startsida / Inlägg

Stor har lyxig gästlista men dåligt ljud

av Per Magnusson
12WOW_Stor-deros04
Stor förtjänar större ljud.

RateStor
Scen: Linné, Way Out West
Bäst: Rihanna-covern ”Kyss mig bättre” och ”Torka dina tårar”.
Sämst: Ljudet i Linné-tältet är fortsatt… lamt.

GÖTEBORG. Stors senaste album ”Under broarna”, som kom i början av sommaren, är producerat av barndomsvännen Charlie Bernardo och landar nära den hiphop och r’n’b som dominerar Billboard just nu; Kendrick Lamar, Drake, Migos och Young Thug. Stor har även importerat ett annat kännetecken hos sina amerikanska kolleger: rockgitarristen. Konserten på Way Out West inleds med att en slick gitarrist i skinnjacka kommer in och river av ett kort solo. Mannen med introt visar sig vara Stors kusin. Han kommer tillbaka senare under konserten för en underbar cover på Rihannas ”Kiss it better” (”Kyss mig bättre”)! I gästparaden som följer märks bland andra även Linda Pira som är med på några nummer och Ison & Fille som kommer in för ”Stationen”. Men när Cherrie – även känd som Sveriges bästa artist just nu – äntrar scenen i körsbärsfärgat strålkastarljus och lägger sin sirapsstämma över ”Torka dina tårar” överglänser hon allt och alla.
Tyvärr sätter det dåliga ljudet käppar för att den verkliga känslan ska infinna sig. Stor förtjänar bättre än så.

LÄS FLER KONSERTRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB