Startsida / Inlägg

Vi flyttar!

av Håkan Steen
flytt
Mot ny adress. Nu flyttar hela Aftonbladets musikbevakning till aftonbladet.se/nojesbladet/musik.

Japp, efter tre väldigt roliga år stänger vi nu den här bloggen och flyttar allt musikmaterial till Nöjesbladets sajt. Vi smög i gång med Markus Migos-recension och Pers spellista redan tidigare i veckan men från och med i dag hittar ni alla nya recensioner, intervjuer, krönikor och spellistor på adressen aftonbladet.se/nojesbladet/musik.
Vi hoppas förstås att ni hänger med oss dit. Och att ni följer oss på Facebook, Twitter, Instagram och Spotify. Då missar ni garanterat inget som vi publicerar. För det blir givetvis minst lika mycket musik som tidigare i Aftonbladet även framöver, bara på annan plats.
Och ingen anledning till oro, allt vi har skrivit i musikbloggen kommer självklart att ligga kvar här.
Som en liten final får ni en tämligen spontan spellista på temat att flytta och dra vidare. Det finns påfallande många bra låtar om det, men så handlar ju popmusik kanske mer än något annat om att aldrig stå still.

FLER SPELLISTOR HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB