Startsida / Inlägg

The Legends svalkar öronen

av Kristin Lundell
The Legends - 1

Oj som den svalkar öronen. The Legends nya singel ”Keep him” är som vårens första isglass. Som den där vinden som drar in över segelbåten just när det är som allra varmast. Ja det som händer under låtens tre minuter och sex sekunder är faktiskt att man börjar hallucinera om borta. Om man nu inte skulle råka bo på franska rivieran – då är det antagligen som att hallucinera om hemma. Fråga mig inte varför – texten är som titeln avslöjar, på engelska, och ingenting handlar om baguetter, delfiner eller smaragdgrönt vatten. Tvärtom. ”Keep him” handlar om allt annat än baguetter, delfiner och smaragdgrönt vatten. Men kanske är det de varmt melankoliska syntarna som lurar iväg känslan? Och Johan Angergårds röst. Man hamnar på ett ställe som man älskar. Tankarna följer med ut och far. I vissa fall kan det vara till Juan Les Pins off season. När det fortfarande finns något sorgset över allt det ljuvliga. Det som blev lämnat kvar.

Så. Med musikbloggens formella tillåtelse: Stämpla ut måndagen och låt er tjusas iväg. Bon voyage.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB