Startsida / Inlägg

Rocken är för evigt

av Per Magnusson

dolledollRateDolores Haze
The haze is forever
Woah Dad!

ROCK Rocken är för evigt. Det kommer alltid nya band redo att förnya de mest Mojo-fierade idéer, oavsett om de heter Runaways, Libertines eller Hinds. Det vanligaste knepet är att smutsa ner rocken och älska den så hårt att det som kommer ut på andra sidan känns som något du hör för första gången. En regel är att du får vara max 19. Det är Foxy Sagz, Groovy Nicks, Groovy Fuck och Lucky Lollo i Dolores Haze. Stockholmsbandet beskriver sig själva som en äcklig version av Spice Girls och inspireras lika mycket av Sonic Youth som Hannah Montana. En innehållsdeklaration full av självinsikt och ett strålande litet referensbibliotek. Debutalbumet klockar in på 21 minuter och är det perfekta soundtracket till att dricka öl på festen som slutar först när grannen knackar på fyra på morgonen.
BÄSTA SPÅR: ”I got my gun”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB