Startsida / Inlägg

Slentrianhouse lagom till jul

av Per Magnusson

David-Guetta-Listen-Again-2015-1200x120RateDavid Guetta
Listen again
Parlophone/Warner

EDM Det talas mycket om edm-musikens död just nu. Ingen vill kännas vid den, allra minst dess tidigare främsta fanbärare vill ta i den med tång. I veckan pratade Steve Angello om hur urtrist det är med edm i en intervju i DN och nya kids on the block som Kygo har klätt topplistorna i mer tropiska tongångar.
Den 48-åriga fransosen David Guetta går ett steg längre och döper en låt till ”The death of edm”. Samtidigt gör han lite för att förnya sig själv. Lagom till jul släpper han om fjolårets ”Listen” och döper den slappt till ”Listen again”. Det är sannerligen inte en lyssning som lämnar dig hungrig efter mer. Av de 22 låtarna och en ”megamix” om ytterligare 24 spår är det Sia och Fetty Wap som smäller högst på arenahousehimlen i en remix av hitten ”Bang my head”.
BÄSTA SPÅR: ”Bang my head” (feat. Sia & Fetty Wap).

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB