Startsida / Inlägg

Marcus & Martinus flirtar med tweenshjärtan

av Kristin Lundell

together_deluxe_edition_digibook-39061790RateMarcus & Martinus

Together

Sony

POP Den oskrivna övre åldersgränsen lägger sig som en skyddande mur kring 14-åriga Marcus och Martinus andra album och det är precis så det ska vara. För det här är musik som med missilkraft skjuter sig direkt mot sin målgrupp. De norska tvillingbröderna Gunnarsen är alldeles perfekt snidade för att tjusa tweenshjärtan: de är söta, har flirtiga poplåtar och bygger fluffiga drömslottsvärldar åt sina fans att flytta in i. Allt sker enligt samma formel som purunga flickidoler skapats efter sedan urminnes tider. Marcus & Martinus – som tio år gamla vann Melodi Grand Prix Junior – för vidare stafettpinnen med avstamp i det absoluta nuet. Det är glad, ofarlig och tonårspoetisk radiopop att hoppa, skrika och få känsloframkallad andnöd till.
BÄSTA SPÅR: ”Hey you” och ”Go where you go”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB