Startsida / Inlägg

She & Him bjuder på toddysåsig julfest

av Kristin Lundell
She & Him Rate

She & Him

Christmas Party

Columbia/Sony

JULMUSIK Det är ingen vild julfest som Zooey Deschanel och M Ward bjuder in till. Snarare en toddysåsig afton som knappast kommer att stanna i minnet när mellandagarna är över. På sin andra julskiva – konstigt nog har She & Him bara gjort en julskiva tidigare, det känns som om de gjort åtminstone fyrtioåtta till – jobbar de sig lite djupare igenom den klassiska repertoaren. Där ”A very She & Him Christmas!”, som släpptes för fem år sedan, satte jultänderna i de mest uppenbara sångerna har man nu inkluderat lite mer oväntade låtar. Inte för att det egentligen spelar någon roll. Deschanel sjunger lika indiesvalt oavsett och M Ward smyger hela tiden lika tätt efter med sin tomteskäggssoftade gitarr. Det är extremt städat och inte särskilt spännande men givetvis en snygg skiva att låta rulla i bakgrunden medan livet pågår.
BÄSTA SPÅR: ”Must be Santa”.

LÄS FLER JULMUSIKRECENSIONER HÄR!
LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB