Startsida / Inlägg

Trist helyllespecial från Joshua Radin

av Rebecka Ljung
Omslag till ”The fall” av Joshua Radin.Rate

Joshua Radin
The fall
Caroline/Universal

FOLKPOP Joshua Radins sjunde studioalbum ”The fall” är trivsamt producerat, med söta melodier. Det låter rakt igenom snällt och trevligt – ett utmärkt soundtrack till ytligare tv-serier som ”Scrubs” (som brukar spela Radin).
42-åringen från Ohio sjunger ett förlåt för att han tog sovmorgon och kompenserar med att steka månformade pannkakor. ”Hoping that’s enough for you”, vädjar han, och det är så snuttigt klängromantiskt att jag blir arg, trots att jag varken är nydumpad eller singel.
Singer-songwritern brukar ge gitarrlektioner till skolbarn och firar sitt album med en livesänd släppfest, öppen för alla. Joshua Radin verkar av allt att döma vara en schysst kille, vilket tyvärr avspeglar sig på ett dåligt sätt i hans nya helyllespecial till skiva. Inget tar tag i mig. Allt är för diskret.
BÄSTA SPÅR: ”High and low”.

LÄS FLER SKIVRECENSIONER HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB